Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Могилів-Подільський підписав оновлену угоду про співпрацю з польською гміною Шрьода-Велкопольська

24 серпня 2021

Могилів-Подільський підписав оновлену угоду про співпрацю з польською гміною Шрьода-Велкопольська
В День 30-річчя Незалежності України в Могилеві-Подільському було підписано оновлену Угоду про співпрацю між Могилів-Подільською територіальною громадою та м. Шрьода Велкопольська. Ця співпраця є результатом активної роботи МГО Україна - Польща - Німеччина і WOKIS (Великопольського центру освіти та курсів самоврядування) та була започаткована ще в 2007 році.
Угоду підписали міський голова Могилів-Подільського Геннадій Глухманюк та бурмістр Шрьоди Пьотр Мєлох. Також в складі делегації був голова комісії освіти і спорту Яцек Янушкевіч.
З боку МГО "Україна-Польща-Німеччина" на зустріч було запрошено Голову організації Сергія Татусяка, заступника голови Світлану Пустовіт та комунікаційну менеджерку Ірину Басенко. За словами Сергія Татусяка, зустріч сприятиме розвитку міжнародних контактів та реалізації успішних проектів України та Польщі ????????????????. Також в ході зустрічі домовилися підключити до партнерства міста з Молдови та Румунії, з якими у Могилева-Подільського уже є партнерські угоди.
"Це відкриє можливості чотиристороннього партнерства для наших країн та громад, дасть можливість спільно вигравати європейські гранти, навчатися та проводити заходи", - вважає Сергій Татусяк.

 


повернутися до списку