Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Вінницький обласний осередок Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» розширює кордони своєї співпраці

01 липня 2013 , джерело: Радіокомпанія "Місто над Бугом"
image upload directory uploads/article is not writable image upload directory uploads/article is not writableimage upload directory uploads/article is not writableВінницький обласний осередок Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» розширює кордони своєї співпраці

Новим партнером стала Грузія. У складі вінницької делегації , яку сформувало Товариство, були депутати обласної Ради, представники громадських організацій Вінниччини, їхні партнери з Сташовського повіту Польщі.

Було підписано Протокол намірів про співпрацю між Товариством «Україна-Польща-Німеччина» та Цхалтубським районом Грузії.

Цхалтубо - всесвітньовідомий радоновий курорт. Ми ж плануємо розвивати співпрацю між Цхалтубо і містом Хмільником, що мають подібну інфраструктуру. Повідомив голова вінницького осередку громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов.

Делегація зустрілася з в.о. міського голови Кутаїсі Ніко Кахкачишвілі з яким обговорили можливі напрямки співпраці між Вінницею та Кутаїсі. Також вінничани побували в Аджарії де зустрілись з мером міста Батумі Гемалом Ананідзе. З ним обговорили можливості написання спільних проектів, розвитку курортної інфраструктури Грузії та України.


повернутися до списку