Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Новини

Я. Томбінський: Лише від української влади залежать терміни впровадження безвізового режиму з ЄС

26 червня 2014

Я. Томбінський: Лише від української влади залежать терміни впровадження безвізового режиму з ЄС У питанні впровадження безвізового режиму з ЄС найбільшу роботу має провести саме українська влада. Про це заявив голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський.

переглянути


За вступ України до Європейського союзу готові проголосувати 60,9%

26 червня 2014

За вступ України до Європейського союзу готові проголосувати 60,9% За вступ України до Європейського союзу сьогодні віддали б свої голоси 60,9% усіх опитаних (або 66,7% тих, хто збирається взяти участь у референдумі). Проти вступу до ЄС виступають відповідно 22,1% і 19,5%.

переглянути


НАТО створить одразу три трастові фонди для України

25 червня 2014

НАТО створить одразу три трастові фонди для України НАТО ухвалило рішення створити три трастові фонди для України. Рішення щодо їхнього наповнення та використання буде прийнято найближчим часом. Про це у середу, 25 червня, в Брюсселі на прес-конференції в штаб-квартирі НАТО після завершення засідання Комісії Україна-НАТО заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

переглянути


Європейський Союз сприяє розвитку малого та середнього бізнесу в Україні

24 червня 2014

Європейський Союз сприяє розвитку малого та середнього бізнесу в Україні 24 червня у Представництві ЄС в Україні відбулася прес-конференція «Угода про асоціацію: можливості для українського бізнесу» та інформаційний семінар-дискусія для представників малого та середнього бізнесу, а також бізнес-асоціацій.

переглянути


ЄС виділяє 500 млн. євро макрофінансової допомоги Україні

18 червня 2014

ЄС виділяє 500 млн. євро макрофінансової допомоги Україні Сьогодні Європейська Комісія від імені ЄС виділила Україні 500 млн. євро – перший кредитний транш з нової програми макрофінансової допомоги для країни (MFA II). Ці кошти було виділено після того, як Україна отримала 100 млн. євро, які було надано з попередньо погодженої програми макрофінансової допомоги (MFA I) 20 травня. Мета обох програм – підтримати Україну економічно і фінансово у складний період її розвитку.

переглянути


П. Порошенко і Ш. Фюле обговорили підписання угоди України з ЄС

17 червня 2014

П. Порошенко і Ш. Фюле обговорили підписання угоди України з ЄС Президент України Петро Порошенко провів зустріч із європейським комісаром з питань розширення і політики добросусідства Штефаном Фюле, повідомили в прес-службі президента України.

переглянути


З 1 вересня розпочнуться реверсні поставки газу зі Словаччини в Україну

13 червня 2014

З 1 вересня розпочнуться реверсні поставки газу зі Словаччини в Україну ПАТ «Укртрансгаз» з 1 вересня цього року буде надавати транспортні потужності по входу в газотранспортну систему України через точку підключення Будінце (Словаччина). Про це повідомляється на сайті «Укртрансгазу».

переглянути


Енергосистема України до 2016 року буде інтегрована в структуру ЄС

11 червня 2014

Енергосистема України до 2016 року буде інтегрована в структуру ЄС Міністерство енергетики і вугільної промисловості має намір протягом двох років створити умови для інтеграції енергосистеми України в ЄС. Про це йдеться в наказі міністерства від 4 червня.

переглянути


Випадкові фото

 

Випадкові відео