Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Новини

Річна волонтерська програма в Берліні

05 листопада 2014

Організація Громадяни Європи шукає двох волонтерів на річну програму у Берліні у форматі EVS (European Voluntary Service).

переглянути


Томбінський: Верховна Рада має працювати без насилля та залякування

15 жовтня 2014

Томбінський: Верховна Рада має працювати без насилля та залякування Верховна Рада повинна мати можливість обговорити законодавчі ініціативи без насилля та залякування

переглянути


Семінар для журналістів у Німеччині

07 серпня 2014

Семінар для журналістів у Німеччині Саксонський фонд медіаосвіти (SSM) запрошує молодих журналістів з Центральної та Східної Європи взяти участь у 10-денному семінарі, цьогорічна тема якого – «Журналісти як медіатори загальноєвропейської ідеї».

переглянути


МЗС: документи, необхідні для ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС, готові

28 липня 2014

МЗС: документи, необхідні для ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС, готові Міністерство закордонних справ заявило в середу, що завершило підготовку пакета документів, необхідних для ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

переглянути


«Від лану до столу» - за допомогою ЄС удосконалено систему контролю безпечності харчових продуктів в Україні

28 липня 2014

«Від лану до столу» - за допомогою ЄС удосконалено систему контролю безпечності харчових продуктів в Україні Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів", який був розроблений з допомогою експертів ЄС. Цей закон є важливим кроком у реформуванні системи контролю безпечності харчових продуктів за принципом «від лану до столу» відповідно до законодавства та стандартів ЄС.

переглянути


ЄC підтримує Україну в модернізації стандартів з метою створення нових можливостей для бізнесу

28 липня 2014

ЄC підтримує Україну в модернізації стандартів з метою створення нових можливостей для бізнесу Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Європейський Союз обговорили національну стратегію реформування української системи технічного регулювання в рамках конференції, яка відбулася 23 липня 2014 року в місті Київ. На конференції були розглянуті нещодавно прийняті закони про метрологію та стандартизацію, а також інші реалізовані та заплановані заходи, покликані привести українські стандарти у відповідність з європейськими

переглянути


Україна та ЄС створять групу з контролю за транзитом газу

28 липня 2014

Україна та ЄС створять групу з контролю за транзитом газу Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан заявляє про те, що в ході консультацій з комісаром ЄС з питань енергетики Гунтер Еттінгером сторони домовилися про створення консультативної групи з контролю за транзитом газу.

переглянути


Глава МЗС Польщі закликає Захід рішучіше виступити проти російської агресії

24 липня 2014

Глава МЗС Польщі закликає Захід рішучіше виступити проти російської агресії «Ми не можемо почуватися в безпеці, коли наш сусід став жертвою агресії», – заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, даючи інтерв’ю одночасно німецькому виданню Welt am Sonntag та іспанському ABC.

переглянути


Випадкові фото

 

Випадкові відео