Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Новини

ЄС створює цивільну місію в Україні

24 липня 2014

ЄС створює цивільну місію в Україні 22 липня Рада Європейського Союзу створила Консультаційну місію ЄС для сприяння реформі сектору цивільної безпеки в Україні – EUAM Ukraine. Місія створена у рамках Спільної безпекової і оборонної політики ЄС.

переглянути


Грузія ратифікує Угоду про асоціацію

24 липня 2014

Грузія ратифікує Угоду про асоціацію 18 липня парламент Грузії одноголосно ратифікував Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Раніше подібний крок зробила Молдова.

переглянути



Європарламент має ухвалити резолюцію щодо кризи в Україні

15 липня 2014

Європарламент має ухвалити резолюцію щодо кризи в Україні Європейський парламент на своєму засіданні сьогодні має обговорити кризу на сході України, сказано у порядку денному на сайті Європарламенту.

переглянути


Україна не зволікатиме з ратифікацією Угоди про асоціацію з Європейським Союзом

15 липня 2014

Україна не зволікатиме з ратифікацією Угоди про асоціацію з Європейським Союзом Процес ратифікації Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом затягувати ніхто не має наміру. «Можливо, я скажу дуже емоційно, але не для того я працював над Угодою про асоціацію з ЄС чотири роки, щоб зараз зволікати з її ратифікацією. Ніхто не буде затягувати процес ратифікації Угоди про Асоціацію, запевняю як міністр» – заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі

переглянути


Латвійський парламент ратифікував Угоду про асоціацію з Україною

14 липня 2014

Латвійський парламент ратифікував Угоду про асоціацію з Україною Парламент Латвії ратифікував Угоду про асоціацію ЄС з Україною. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив міністр закордонних справ Латвії Едгар Рінкевич.

переглянути


90% з реформ, запропонованих ЄС, потрібні Україні безвідносно до членства

10 липня 2014

90% з реформ, запропонованих ЄС, потрібні Україні безвідносно до членства Відомий польський публіцист, політичний аналітик Гжегож Громадські, на запрошення Інституту світової політики, виступив модератором навчального семінару з європейської інтеграції для українських журналістів.

переглянути


У Брюсселі створюють орган влади для підтримки України

26 червня 2014

У Брюсселі створюють орган влади для підтримки України У Брюсселі створюють новий орган влади, що отримав назву «Група підтримки України». Ця структура буде курувати діяльність усіх органів ЄС у питаннях, що стосуються їхньої взаємодії з Києвом.

переглянути


Випадкові фото

 

Випадкові відео