Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Новини

Томашпільський район та Ельблонзький повіт підписали протокол намірів про співпрацю

16 жовтня 2015

Томашпільський район Вінниччини та Ельблонзький повіт Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща домовилися про співпрацю.

переглянути


Поляки запрошують вінничан на Міжнародну виставку текстилю

02 жовтня 2015

Протягом 25-27 листопада 2015 року у польському місті Лодзь відбудеться ІІ Міжнародна виставка текстилю Fast Textile. Метою заходу є створення простору для ділових контактів між експонентами та виробниками Польщі і закордону. Цьогорічний II випуск виставки відбудеться у комплексі Ptak Fashion City у місті Жгув (околиця г.Лодзі). Це – місце, де зосередилося 2500 польських виробників одягу.

переглянути


Завдяки угоді Злотівський повіт прийняв на відпочинок дітей із Ямпільщини

23 вересня 2015

20 вересня група дітей Ямпільського району відбула на відпочинок у Республіку Польща.

переглянути


Міста Хмільник і Бусько-Здруй наблизилися до завершення спільного проекту

17 вересня 2015

Відповідно до реалізації Угоди про партнерство та співпрацю між територіальними громадами міста Хмільника та міста і гміни Бусько-Здруй Республіки Польща, з метою реалізації спільного проекту Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща «Польська допомога 2014» «Підтримка органів самоврядування міста Хмільника Вінницької області в Україні у прагненні раціоналізувати водно - стічне господарство з врахуванням екологічної політики ЄС» з 7 по 11 вересня у Хмільнику перебувала офіційна делегація міста і гміни Бусько-Здруй на чолі з бурмістром Вальдемаром Сікорою.

переглянути


Оголошуємо про набір учасників програми «Децентралізації влади – журналістську підтримку»

27 серпня 2015

Проект «Децентралізації влади – журналістську підтримку» спрямований на практичне вивчення представниками засобів масової інформації Вінницької області методів висвітлення процесу децентралізації влади та добровільного об’єднання територіальних громад.

переглянути


МВФ надасть Україні кредит в $17,5 млрд.

16 лютого 2015

МВФ повідомив про новий кредит для України розміром у $17,5 млрд. терміном на 4 роки. МВФ і Україна уклали відповідну угоду, повідомила глава фонду Крістін Лагард.

переглянути


МЗС Польщі готує 2 вантажівки з гумдопомогою в Україну

12 лютого 2015

МЗС Польщі наступного тижня надішле дві вантажівки гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до Дніпропетровської області.

переглянути


Світовий банк надав Україні $378 млн. для розвитку електромереж

10 лютого 2015

Україна і Міжнародний банк реконструкції та розвитку (Світовий банк) 10 лютого підписали кредитну угоду на надання Україні $378,4 млн. кредиту на фінансування проекту з розвитку вітчизняних магістральних електромереж.

переглянути


Випадкові фото

 

Випадкові відео