Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Українців запрошують на виставку «Euro Agro» та Дні Польського сільського господарства

07 листопада 2016

Протягом 17-19 листопада 2016 року у Львові відбудеться сільськогосподарська виставка “EuroAgro”, на якій Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща в Києві організує промоційний захід «Дні Польського сільського господарства». Як повідомляють у посольстві, це вже друга виставка, метою якої є просування польської економіки, зокрема аграрно-споживчого сектору та інвестиційного потенціалу регіонів Польщі.У рамках проекту Відділ планує організувати тематичну конференцію «Польсько-українська співпраця в агропромисловому комплексі», яка відбудеться в перші дні виставки (17-18 листопада). Участь у конференції - безкоштовна. 

Ця подія організована у партнерстві з Товариством Інтеграція Європа-Схід. Додатково до співпраці приєдналися Львівська Обласна Державна Адміністрація, Польсько- Українська Господарча Палата, Львівська Торгово-Промислова палата і Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар». На другий день конференції заплановано проведення презентації польських і українських підприємств, а також зустрічі В2В. Бажаючі взяти участь у конференції можуть зареєструватись, заповнивши електронну форму заявки на сайті lviv.expoua.eu. У Формулярі також слід відмітити побажання взяти участь у зустрічах В2В та у групі презентації підприємств, які заплановано на другий день (18 листопада). Детальну інформацію можна отримати у координатори в Польщі і Україні. На сайті Ви можете ознайомитись з актуальною програмою конференції.

Варто додати, що на виставці Відділ організовує рекламно-інформаційний стенд, на якому будуть представлені матеріали про польську економіку, а також буде надана інформація польських фірм, які не беруть безпосередньої участі у виставці. Крім того, на стенді Відділу представники польських фірм зможуть провести переговори В2В з потенційними партнерами з України, а також інспектувати підприємства з галузі від регіону. У разі зацікавленості в участі з власним стендом на виставці “Euro Agro”, зв'язатися можна  з організаторами з польської сторони: Targi Kielce S.A., або української - "Гал-ЕКСПО".

Галузева сфера виставки «Euro Agro»:
• трактори
• машини
• інструменти
• обладнання для вирощування рослин і тварин
• техніка і обладнання для садівництва і лісової продукції
• засоби для сільськогосподарського виробництва(насіння сільськогосподарських рослин, засоби захисту рослин та добрива, корми і кормові добавки)
• матеріали для землеробства
• будівництво інвентарське

 


повернутися до списку