Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Поляки запрошують вінничан на Міжнародну виставку текстилю

02 жовтня 2015

Протягом 25-27 листопада 2015 року у польському місті Лодзь відбудеться ІІ Міжнародна виставка текстилю Fast Textile.

Метою заходу є створення простору для ділових контактів між експонентами та виробниками Польщі і закордону. Цьогорічний II випуск виставки відбудеться у комплексі Ptak Fashion City у місті Жгув (околиця г.Лодзі). Це – місце, де зосередилося 2500 польських виробників одягу.

Організатори обіцяють, що у цій виставці візьме участь рекордна кількість експонентів. Наразі свою присутність підтвердили близько 300 виробників тканин і фурнітури. Це, зокрема, представники Польщі, Туреччини, Бангладеш, Тайваню, Італії, Південної Кореї тощо. Вони демонструватимуть відвідувачам нові тенденції: фактуру, кольори, структуру, сировину сезону весна-літо 2016. А також – нові технології для текстильної промисловості.

Виставкова площа ІІ Міжнародної виставки текстилю Fast Textile складається із 6-ти зон: 1. Фурнітура/аксесуари; 2. Обладнання; 3. Тканини/трикотаж; 4. Пряжа; 5. Послуги; 6. ЗМІ.

Крім того, організатори запрошують взяти участь у форумі на тему текстильної галузі, а також – у різних семінарах і лекціях, присвяченим новим напрямам і стратегії розвитку текстильної промисловості.

 

Більше інформації і контакти організаторів виставки дивіться тут:  file:///C:/Users/%D0%94%D0%B0%D1%88%D0%B0/Downloads/Fast-Textile-informacja-RU.pdf


повернутися до списку