Україна - Польща - Німеччина
Міжнародне товариство

Оголошуємо про набір учасників програми «Децентралізації влади – журналістську підтримку»

27 серпня 2015

Проект «Децентралізації влади – журналістську підтримку» спрямований на практичне вивчення представниками засобів масової інформації Вінницької області методів висвітлення процесу децентралізації влади та добровільного об’єднання територіальних громад.

Програма передбачає проведення навчально-методичного семінару для 40 представників регіональних друкованих та електронних ЗМІ на тему реформи місцевого самоврядування та вивчення нового виборчого законодавства. Після завершення семінару буде проведено конкурс серед учасників проекту на найкращий друкований, електронний та відеоматеріал на тему децентралізації влади. Автори 2 кращих робіт матимуть можливість вивчити практичний досвід місцевого самоврядування країн Вишеградської четвірки (Польща, Угорщина, Чехія, Словаччина) у складі делегації ВОО МГО „Україна-Польща-Німеччина” у травні 2016 року.

Навчально-методичний семінар відбудеться 10-11 вересня на базі готельно-ресторанного комплексу «Дубовий гай». Всі учасники будуть забезпечені безкоштовним проживанням та харчуванням (сніданок, обід, вечеря, кава-брейк), інформаційними матеріалами. 

Для участі у семінарі необхідно до 5 вересня надіслати анкету (додається) на адресу [email protected]. Контактна особа: Кавунець Андрій Володимирович,              тел. 0432-56-26-69, моб. 098-485-24-23.    

Проект відбувається  за підтримки департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації. 

Завантажити анкету учасника в форматі .docx

 

повернутися до списку